5 daagse Masterclass Klassiek Portret 


Judith Steenkamer geeft een 5 daagse Masterclass Klassiek Portret in grisaille, van 18 t/m 22 oktober 2021 .
Zij past haar eigen lesmethode Klassiek Portret in grisaille toe.  


Opbouw van de Masterclass


In de 5 lessen gaan we ons bezig houden met het schilderen van een vooraf gekozen model te schilderen in grisaille (zwart-wit) wat de basis vormt voor een goed portret in kleur . Eerst tekenen, dan in zwart-wit (grisaille) schilderen.

Vorm en toon zijn het fundament van elk academisch werk. 

Dit wordt stapsgewijs en methodisch behandeld. Elke volgende les sluit logisch aan op de vorige, zodat er een duidelijke opbouw en goed begrip van de techniek ontstaat.

Voor wie is Klassiek portret?


Voor deelnemers die graag dieper in het ambacht van het schilderen met olieverf gebaseerd op de 17e -eeuwse schildertechnieken willen duiken en hun vaardigheden grondig willen ontwikkelen.’

Datum 2021

 

Maandag 18 t/m Vrijdag 22 oktober 2021

Kosten


De 5 daagse masterclass is van 09.00 tot 16.00 uur inclusief materiaal, lunch, thee en koffie. De kosten bedragen € 835,- inclusief BTW (exclusief eventuele overnachtingskosten)
Masterclass Klassiek Portret’ van Judith Steenkamer is een unieke kans. Nergens anders is deze hoogstaande methode te volgen.

Deelname


De 5-daagse Masterclass vindt afhankelijk van het aantal aanmeldingen plaats op bovenstaande datum. Mocht de Masterclass niet doorgaan vanwege Covid-19 maatregelen dan wordt de datum verzet of vindt restitutie van het lesgeld plaats.
Minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers. Aanmelden via onderstaand aanmeldformulier

Overnachting

 

Voor eventuele overnachting kun je gebruik maken van de prachtige B&B's in de omgeving. Via onderstaande link kun je boeken.

Bed and Breakfast Molenaarsgraaf - Unieke B&B's| Bedandbreakfast.euLocatie


Fine Art Academy

Graafdijk West 4

2973 XD Molenaarsgraaf

 

judith portret.jpg

Judith Steenkamer 50 x 40 cm Olieverf op paneel
Portret van Jaap

Aanmelden

Ik meld me aan voor de 5-daagse Masterclass van Judith Steenkamer: