top of page

Inloop atelier


Inloop atelier bestaat uit een ochtend of middag van 2,5 uur. Tijdens inloop atelier kun je kennis maken met de beginselen van het schilderen van landschap, dit bestaat uit verschillende onderdelen van het landschap, zoals het schilderen van bomen, koeien, schapen, eenden en hoe je het beste gras kunt weergeven. De lessen zijn geschikt voor beginners. De lessen zullen worden gegeven door Marco Krauwinkel

Gastlessen 


Gastlessen bestaan uit 5 lesavonden van 3,5 uur en tijdens deze les ga je gedurende de avond een stilleven schilderen. De gastles zal gegeven worden door Leo Pors, het lesprogramma is bedoeld voor mensen die graag een stilleven willen schilderen naar de waarneming. De lessen zijn geschikt voor beginners. Er zullen tijdens deze les een tweetal composities van een stilleven uitgestald zijn.

Academisch portret


De lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden. De praktijklessen Academisch portret bestaan uit 15 lesdagen van 4,5 uur.  Tijdens deze lessen gaan we gedurende 15 weken een portret schilderen van een vooraf gekozen model. Deze lessen zullen gegeven worden door Marco Krauwinkel.

Masterclasses


Aan de mensen die ervaring hebben met schilderen in olieverf bieden wij de mogelijkheid hun horizon te verbreden en hun techniek te verbeteren door middel van onze Masterclasses. Deze worden gegeven door Ralf Heynen, Judith Steenkamer en Marco Krauwinkel en bestaan uit vijfdaagse lesprogramma’s van internationaal niveau.

 

Locatie Molenaarsgraaf


Fine Art Academy is een prachtige locatie gelegen in de Alblasserwaard .
Deze locatie is gevestigd in een 17e -eeuwse boerderij en bestaat uit ruimte voor grotere groepen, ook bevind zich hier het atelier van Marco Krauwinkel. De masterclasses en lessen worden beide op deze locatie gegeven.
 

ateler.jpg
bottom of page