top of page

Avond klas Stilleven Schilderen


De toonaangevende hedendaagse Meester Leo Pors gaat 5 avonden les stilleven schilderen geven. Een unieke kans deze 5 lessen bij hem te volgen en kennis te maken met schilderen van stillevens in olieverf.


Opbouw van de les

 

De eerste les zal gaan over materiaalgebruik en het opzetten van een compositie op het paneel, de daarop volgende lessen wordt er geschilderd met olieverf in verschillende lagen, om zo laag over laag tot een mooi eindresultaat te komen. 


Voor wie is stilleven schilderen?

Deze 5-delige les is voor mensen die kennis willen maken met het schilderen in olieverf met als onderwerp het stilleven.

Datum 2024

12, 19, 26 maart, 2 en 9 april

Kosten


De avond klassen zijn gedurende 5 dinsdag avonden van 19.00 tot 22.00 uur inclusief materiaal, thee en koffie, betaal je € 475,- incl. BTW
Les stilleven schilderen is een unieke kans om kennis te maken met het schilderen in olieverf en de technieken en het materiaalgebruik van Meesterschilder Leo Pors te ontdekken.

NB: Voor deelnemers die werkzaam zijn als zelfstandige in de culturele sector is er financiering beschikbaar voor alle Masterclasses, lessen en workshops.

Dit kun je aanvragen/indienen via: https://werktuigppo.nl/


Deelname

Maximaal 10 deelnemers, bij een volle groep kom je op een wachtlijst te staan. 

Locatie


Fine Art Academy

Graafdijk West 4

2973 XD Molenaarsgraaf

 

IMG_6661.JPG
Aanmelden

Ik meld me aan voor 5 lessen stilleven schilderen met Leo Pors:
 

bottom of page